Tantum Verde, inovația Angelini Pharma

Peste 50 de ani de expertiză medicală în sănătatea gâtului și a gurii, pentru pacienții din toată lumea.

Unele dintre cele mai mari povești ale lumii încep cu o descoperire științifică. A noastră începe în anul 1967, când cercetătorii Angelini au creat o nouă moleculă antiinflamatoare. La puțin timp va fi cunoscută sub numele de benzidamină, apoi în anii 1970, sub numele de Tantum Verde. Acum este cunoscută ca o gamă consacrată de produse pentru durerea în gât și afecțiuni ale gurii, și recunoscută la nivel internațional pentru beneficiile sale dovedite clinic.

Am putea măsura succesul Tantum Verde în numere.
Tantum Verde este disponibil în aproape 70 de țări din întreaga lume și susținut de o bază consistentă de dovezi clinice.

Sau, l-am putea măsura în lucruri care contează cu adevărat pentru noi: râsete și zâmbete sau cântece și conversații - toate lucrurile pentru care avem nevoie de un gât sănătos și o gură sănătoasă, pentru a profita cu adevărat de timpul petrecut alături de oamenii pe care îi iubim.

Ne bucurăm că, de peste 50 ani, contribuim la calitatea timpului petrecut cu persoanele apropiate și dragi nouă.

 1. 1967

  Povestea de succes începe. Angelini creează benzidamina.

 2. 1972

  Creștere globală: Tantum Verde se lansează ca soluție orală în Italia, înainte de a se extinde rapid în alte țări.

 3. 1982

  Inovația continuă: introducem formatul spray.

 4. 1990

  Ameliorarea durerilor în gât a devenit și mai ușor de tratat, odată cu lansarea pastilelor.

 5. 2020

  Sărbătorim 50 de ani de prima alegere pentru consumatori, medici și farmaciști.

 • 1967
 • 1972
 • 1982
 • 1990
 • 2020

Despre Angelini Pharma

Angelini Pharma este o companie farmaceutică de talie mondială și membră a Angelini Industries. Am început într-un mic laborator farmaceutic din Italia, în anul 1919. Un secol mai târziu, Angelini Pharma a devenit jucător internațional de top, prezent în 25 de țări, cu peste 3.000 de angajați și produse comercializate în peste 70 de țări din întreaga lume.

La Angelini Pharma, suntem dedicați în fiecare zi îmbunătățirii viața pacienților. Ne concentrăm în mod special pe domeniile sănătății mintale (inclusiv durere), sistemului nervos central, bolilor rare și Consumer Healthcare (medicamente fără prescripție medicală). Ceea ce ne motivează este dorința de a oferi oamenilor, pacienților și celor dragi lor, noi medicamente care să îmbunătățească atât sănătatea, cât și calitatea vieții.

În Consumer Healthcare, Angelini Pharma este cunoscută pentru descoperirea și dezvoltarea benzidaminei. Angelini Pharma a jucat, de asemenea, un rol de pionierat în dezvoltarea antidepresivelor și a stabilizatorilor de dispoziție. În plus, ne angajăm continuu să găsim noi opțiuni de tratament pentru bolile rare și epilepsie.