Termeni & condiții
Acest site utilizeaza Cookie-uri.

Continuand navigarea iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. Acest site este controlat şi întreţinut de S.C. Angelini Pharmaceuticals Romania S.R.L. (Angelini).
Angelini nu garantează faptul că materialul din acest site este adecvat sau disponibil pentru utilizare în alte zone. Cei care aleg să acceseze acest site din alte zone o fac din iniţiativă proprie şi sunt responsabili de respectarea legislaţiei locale în vigoare, dacă şi în măsura în care aceasta este aplicabilă.
Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse Tantum Verde distribuite in Romania de catre Angelini. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Angelini. Angelini isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristici si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca aceste modificari/actualizari sa angajeze responsabilitatea Angelini, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.
Angelini face eforturile adecvate pentru a actualiza acest dar nu declară sau garantează acurateţea sau lipsa de erori.
Utilizatorul accesează site-ul www.tantumverde.ro pe propria răspundere. Angelini nu îşi asumă responsabilitatea pentru pagubele directe, indirecte sau care rezultă din utilizarea site-ului www.tantumverde.ro. În condiţiile legii, aceste materiale sunt furnizate fără a fi însoţite de garanţii, explicite sau implicite, care includ, dar nu se limitează la garanţii privind calitatea, vandabilitatea, adecvabilitatea în raport cu un anumit scop sau garanţii de neîncălcare a unor drepturi.
Angelini nu îşi asumă responsabilitatea pentru infectarea cu viruşi ca urmare a accesării materialelor audio, video, text sau informaţionale de pe acest site.INFORMAŢII PRIVIND ASISTENŢA MEDICALĂ

Deşi au fost depuse toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea si actualizarea informaţiilor de pe acest website privind asistenţa medicală, informaţiile oferite pe acest website sunt doar de natură generală, iar proprietarul site-ului nu pretinde şi nu garantează acurateţea ori utilitatea acestora. Sfaturile medicale concrete trebuie căutate întotdeauna la personal medical calificat autorizat. Nicio precizare din conţinutul materialelor aflate în acest site nu poate fi interpretată sub nicio formă şi în niciun moment ca reprezentând prescripţie medicală, recomandare sau îndrumare.RAPORTAREA REACŢIILOR ADVERSE

Ca toate medicamentele Tantum Verde, poate provoaca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Angelini încurajează pacienţii să raporteze toate reacţiile adverse pe care le consideră asociate cu administrarea unui medicament. Dacă doriţi să raportaţi o reacţie adversă, sunaţi la serviciul telefonic de relaţii cu clienţii al Angelini 021/331.67.86 sau 031/410.00.81, 24 de ore din 24 sau raportaţi reacţia adversă la alina.gogoasa@angelini.ro sau office@angelini.ro. De asemenea, contactaţi Agenţia Naţională a Medicamentului pentru a raporta reacţiile adverse, detalii se găsesc la www.anm.roINFORMAŢII SUPLIMENTARE

Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj şi a tuturor informaţiile despre produs care însoţesc Tantum Verde.

Poţi descărca pe un singur calculator sau imprima orice material de pe acest Site numai pentru uzul tău, necomercial, educaţional şi domestic. Cu toate acestea, nu poţi distribui, modifica, transmite sau revizui conţinutul acestui site fără permisiunea scrisă din partea Angelini. Nu poţi avea o legătură către acest site din partea unui alt site, terţă parte fără acordul nostru scris prealabil.
Cu excepţia cazului în care este altfel prevăzut, drepturile de proprietate asupra tuturor materialelor de pe Site (inclusiv, fără limitare, asupra fotografiilor şi imaginilor grafice) sunt deţinute de Angelini sau licenţiaţii săi. Nici titlul şi nici drepturile de proprietate intelectuală nu sunt transferate către nici o terţă parte prin utilizarea sau accesul la acest Site; mai exact, toate drepturile, titlu şi interesul asupra tuturor aspectelor acestui Site rămân proprietatea unică a Angelini sau a licenţiaţilor săi. Site-urile Angelini sunt protejate de legile de copyright şi alte legi aplicabile. Dacă încalci oricare dintre aceşti termeni din acest Aviz Legal sau de pe oricare dintre Site-uri, permisiunea ta de a utiliza Site-urile va fi anulată în mod automat. Orice drepturi care nu sunt conferite în mod expres sunt rezervate.
Termenii, condiţiile şi conţinutul acestui site vor fi guvernate de legea română.

Ultima actualizare: octombrie 2015.

Disclaimer

Acest medicament conține benzidamină și se poate elibera fără prescripție medicală. Se recomandă citirea cu atenție a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă medicului sau farmacistului.
Viza de publicitate Nr: 622 / Data: 10.09.2015

Termeni si condiții | Contact

© 2015 Tantum Verde, Toate drepturile rezervate.